BejelentésMadaras Anikó honlapja
Válts valóra minden álmot, élj teljes, boldog életet!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Mit jelent az, hogy One Brain?

 HÁROM AZ EGYBEN MÓDSZER

Gordon Stokes és Daniel Whiteside

Magyarországon legelterjedtebb a Three in One Concepts (Három az Egyben) kineziológiai rendszer, más néven One Brain (Egységes Agy) módszer.

A One Brain rendszer nem problémákra és tünetekre fókuszál, az okokat keressük.

A One Brain irányzat, ami egy gyengéd eszközökkel dolgozó, nagyon hatékony módszer, lelki megközelítésből vizsgálja az egész embert.

Gerince a viselkedési barométer. Ennek segítségével lenyűgöző pontossággal deríthető ki a kliens érzelmi állapota tudatos, tudatalatti és testi szinten.

Korregresszióval dolgozik à a kliens jelenbeli problémájával kapcsolatban megkeressük azokat az életkorokat, melyek valamilyen összefüggésben vannak a problémával és meghatározott korrekcióval feloldjuk ezeket a negatív emlékeket. (Használjuk a színeket, drágaköveket, speciális mozgásokat, vizualizációs technikákat, különböző esszenciákat.

A One Brain generációs ügyek korrigálásával is foglalkozik.

Ez a módszer foglalkozik a dyslexiával és a különböző tanulási nehézségekkel is. Alapja a múltból származó érzelmi stressz feloldása.

A név az agy működésének azon elméletén alapul, miszerint a bal és jobb agyfélteke életünk különböző területeit irányítja. Amikor érzelmi stressz hatása alatt vagyunk, az agy teljes kapacitását nem tudjuk kihasználni, a bal agyfélteke pánik üzemmódra kapcsol, ami „üss vagy fuss” reakció néven is ismert.

Az érzelmi stressz állapotából kiszabadulva, képesek leszünk nyugodtan és hatékonyan működni, mivel a bal agyfélteke logikája és a jobb agyfélteke kreativitása akadálytalanul elérhető lesz.

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!