BejelentésMadaras Anikó honlapja
Válts valóra minden álmot, élj teljes, boldog életet!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Az izomtesztelésről

Az izomtesztelést Dr. George Goodheart fedezte fel 1964-ben.

Az izomtesztelés minden kineziológiai szakterület alapja.

Az izomtesztelés alapja az agy és az izmok közötti kölcsönhatás, kapcsolat.

A testünk emlékszik minden stresszre, ami ért bennünket. Minden, ami történik velünk egészen fogantatásunktól kezdődően, hatással van további életünkre. Agyunk mindezeket a hatásokat tárolja.

Ha a lelket sérülés éri, az az élet minden területére kihat, a testünkre, a lelkünkre és a szellemünkre egyaránt, így hatással van kapcsolatainkra is. A régi negatív tapasztalatok emléke jelen van és hat mostani döntéseinkre, még ha tudatosan nem is emlékszünk rájuk. Ezek a feldolgozatlan, elfojtott események, egymásra épülve hozták létre a jelenlegi problémát és negatív hatással vannak jelenbeli életünkre. Az elraktározott, rossz élmények felborítják a szervezet energia egyensúlyát, és előbb-utóbb látható formát öltenek valamilyen betegségben.

Egy-egy kezelés során ezeket az adatokat "kérdezzük le". A sejtek szintjéről érkező információk minden esetben hatékonyak és megbízhatóak.

A tesztelés során a kineziológus gyengéd nyomást gyakorol a tesztelt személy kinyújtott alkarjára.

A kar izmai közvetítik az agy, illetve a test sejtes memória szintjén tárolt információkat. Így tudatos emlékezés nélkül előhívhatók, felderíthetők az egymásra épült emlékanyagok.

A kar vagy erősen tartó, vagy elgyengülő izomtónussal választ ad a feltett kérdésekre, az érzelmi vagy fizikai stressz tesztelésre. Az izmok tónusa egész más, amikor görcs vagy félelem van bennünk, vagy egy kényes kérdésről kell beszélnünk és megint más, ha egészségesen, felszabadultan viszonyulunk egy témához. Izmaink lekapcsolnak - elgyengülnek - bármely kellemetlen érzés, emlék hatására.

A kérdésekre a választ a kliens tudatalattija adja meg. Egyenes igen/nem válaszokat kapunk.  Hasonlóan működik, mint egy hibakereső készülék.

Izomtesztelés segítségével hozzájuthatunk az izmainkban és a tudatalattinkban őrzött információkhoz és visszajuttathatunk olyan információkat, melyek segítik a gyógyulást. (BIOFEEDBACK).

Agyunk ugyanis számítógéphez hasonlatosan tárol minden információt, s az izomteszt segítségével lehetőségünk van lehívni ezt az információhalmazt.

Az izomtesztelés lehetővé teszi, hogy - tudatos emlékezés nélkül - fényt derítsünk az adott probléma tudatalatti szinten fekvő, valódi okára és a kialakult blokk jellegére. Felderítés után tudjuk kijavítani a működési zavarokat.

Izomteszteléssel felmérhető testünk energetikai állapota. Az egyensúlytalanság abból adódik, hogy az energia áramlása elakad valamely érzelmi, vagy fizikai stressz hatására.

A blokkokat gyengéden, gyorsan és hatékonyan feloldhatjuk.

A módszer feloldja a negatív érzelmeket és segíti a szabad döntést.

Egyénre szabottan ki tudjuk választani a megfelelő gyengéd és fájdalommentes korrekciókat.

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!