BejelentésMadaras Anikó honlapja
Válts valóra minden álmot, élj teljes, boldog életet!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Magamról

Szeretettel köszöntöm Önt, kedves látogató!

Madaras Anikó vagyok, 41 éves. Jelenlegi foglalkozásomat tekintve óvodapedagógus, drámapedagógus és kineziológus vagyok. Nagyon szeretem a gyerekeket és a velük való foglalkozást, gondoskodást, törődést és a lélek rejtelmei is a kedvenc területeim közé tartoznak.

Gyerekkoromban nagyon sokat betegeskedtem, szinte többet voltam kórházban, mint otthon. Az életemben előforduló nehézségek és a betegségek arra késztettek, hogy találjak valami megoldást, ami segít. Ekkor rátaláltam a kineziológiára. Nekem nagyon sokat adott ez a módszer, és mivel kipróbáltam és azt tapasztaltam, hogy működik, elhatároztam, hogy ezt én is megtanulom, mert szeretnék segíteni az embereknek.

Úgy gondolom, hogy az egészségügyi problémáinknak, a nem kívánt élethelyzeteknek és a boldogtalanságunknak az okát nem a külvilágban, hanem saját magunkban kell keresnünk. Betegségeinket mi magunk hozzuk létre, így magunk meg is gyógyíthatjuk. Hogyan? Ebben nagy segítséget nyújt a „Three in One” módszer.

A Brain Gym módszert Kobera Enikőtől tanultam. Egészségügyi alapmodul és természetgyógyászati alapmodul vizsgát, valamint kineziológia szakvizsgát tettem az ETI-ben.

Elvégeztem Gabriele Ulbrich Gyerek tanfolyam oktató tréningjét is.

A Three in One (One Brain) módszert Várhidi Ilonától tanultam.

A Consultant Facilitator Trainig-et és az Instruktor traininget is Gabriele Ulbrich-nál végeztem el.

Ez a módszer segít megszabadulni a múlt fájdalmaitól, a negatív hitrendszerektől.

Ha a problémáinkat megoldandó feladatként látjuk, és valóban felelősséget vállalunk azok megoldásában, akkor könnyedén változtathatunk.

A hozzám forduló embereket egyéni oldásokkal segítem és vezetem saját „problémáik” megoldásában, hogy sokkal jobban rálássanak saját életükre, hogy valóban megtalálják életfeladataik megoldásának kulcsát.

 

Szeretettel várom jelentkezését!

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!